The Greatest Guide To istanbul da 30 günlük hava durumu

Wiki Article

Devlet Resmi hava tahminlerinin yanında özel olarak hava tahmnileri bilgisi sunan hava durumu fifteen günlük World wide web sitemizden yararlanabilirsiniz. İstanbul hava durumu 15 günlük sitemizdeki sıcaklık değereleri ve uyarılar farklılık gösterebilir. Bu sebeple şiddetli hava olayları, ani yağış ve fileırtına gibi durumlarda her iki kaynağı karşılaştırmanız önerilir.

İstanbul'un ani hava değişimine hazırlıklı olmak için tahmini hava durumlarından yararlanmak gerekir. Bu amaçla sitemizde yer alan haftalık ve ninety günlük hava durumu tahminlerine göz atabilir, aksaklıkları baştan engelleyebilirsiniz.

Bu siteler, meteorolojik verileri ve hava durumu modellerini kullanarak, İstanbul için hava durumu tahminleri yapar ve bu tahminleri hava durumu raporları veya haritaları şeklinde sunarlar.

Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan aracına atladığı gibi deprem bölgesine koştu "İşleri zorlaştırmayın" Demet Akalın yorumsuz kalamadı

İstanbul'da yağmur yağışları çoğunlukla kış aylarında gerçekleşir. Ocak ve Aralık ayları kentte en fazla yağmurun yağdığı zaman dilimleridir. İlkbahar ve sonbaharda da yağmurlar, kışın kadar olmasa bile devam edin.

Haberler Gündem Güncel Son dakika: İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı! İstanbul'da hava durumu ABONE OL

İlçeler sınırlı sayıda listelenmiştir. Eğer listede göremiyorsanız aradığınız yer ismini arama kutusuna yazabilirsiniz.

Veri ve teknolojiyi iyi amaçla kullanma sorumluluğumuzun farkındayız. Verinizi kontrol altına alın.

Bu yağışlar genelde sağanak şeklinde olur ve taşkınlara neden olmaz. Zaman zaman ise Karadeniz bölgesinden gelen daha şiddetli yağışlar görülür. Bu yağışlar beraberinde daha soğBritish isles hava ve zaman zaman da kar yağışını getirir.

Bu tahminler, meteorolojik veriler ve hava durumu modelleri kullanılarak hesaplanır ve hava durumu tahminlerinin doğruluğu, meteorolojik verilerin doğruluğuna ve hava durumu modellerinin güncelliğine göre değişebilir.

Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka Helloçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.

Devlet Resmi hava tahminlerinin yanında özel olarak hava tahmnileri bilgisi sunan hava durumu 15 günlük Internet sitemizden yararlanabilirsiniz. İstanbul hava durumu 15 günlük sitemizdeki sıcaklık değereleri ve click here uyarılar farklılık gösterebilir. Bu sebeple şiddetli hava olayları, ani yağış ve fileırtına gibi durumlarda her iki kaynağı karşılaştırmanız önerilir.

Türkiye'nin mega kenti İstanbul ilçe ve semtlerinin de hava durumuna sitemizden erişebilirsiniz. Hava tahminleri altında ilçe hava durumu bağlantılarına tıklayarak erişebilirsiniz.

Ancak güney kesimlerinde kuraklık söz konusudur. Kuraklığın yaşandığı yani yağışların olmadığı bölgelerde yaz sıcakları daha yüksektir. Yağışlı bölgelerde ise yağmur ile birlikte gelen ılımale bir iklim vardır. Bu ılıperson iklim sonbaharın sonuna kadar devam eder.

Report this wiki page